Rodgers om titteldrømmen

Brendan Rodgers påpeker at fokuset fortsatt er kvalifisering til Champions League. Dersom laget har litt flaks, kan supporternes titteldrøm gå i oppfyllelse.

-  Jeg håper ikke dette blir min beste sjanse til å vinne ligatittelen. Jeg sover bra. Det er dette vi jobber for som trenere og managere. Det gir meg stor glede å se hvordan spillerne har omfavnet ideene.

- Det er viktig å forholde seg rolig. Vi viste det forrige helg mot West Ham, hvor vi opptrådte samlet.

- Spillerne er meget fokusert. Vi er avslappet, og treningene denne uken har vært fremragende. Det er ingen nerver.  Vi må forholde oss rolig og fokusert.

Liverpool har ikke vunnet ligatittelen på 24 år.
- En klubb av denne størrelsen bør ikke vente i 24 år. Men det er en realitet. Noen ganger må du falle ned hvor vi er for å komme opp og gå igjen.

- Dette er en enorm klubb, men du har ingen guddommelig rett til å vinne ligaen bare på grunn av det. Det har gått lang tid uten å vinne ligaen, men det viktigste er først og fremst å komme til Champions League fordi jeg vet hva det tilfører klubben økonomisk. Det gir et skikkelig løft.

- Det er det vi konsentrerer oss om. Hvis vi kan ha litt flaks og jobbe som vi har gjort i de siste fem kampene, så kan forhåpentligvis supporterne drøm gå i oppfyllelse.