Rodgers ordknapp på dagens pressekonferanse

Brendan Rodgers var svært ordknapp og holdt en usedvanlig kort pressekonferanse på Melwood i dag, som varte i kun 4 minutter og 50 sekunder. Han sa imidlertid noen velvalgte ord til kritikerne av Raheem Sterling.

- Raheem er et enestående talent. Kritikken som gutten har fått har vært helt utrolig. Han har vært strålende for oss, uansett hvilken posisjon han har spilt i, utbasunerte Rodgers.

Rodgers bekreftet også at Liverpool ikke kommer til å anke Mario Balotellis karantene på 1 kamp for det som det engelske fotballforbundet mente var en anti-semittisk Instagram-post.

- Vi aksepterer utestengelsen, det er ganske åpenbart, lød det korte svaret.

Rodgers ble så stilt et oppfølgingsspørsmål om han syntes Balotelli hadde modnet som menneske i sin tid i Liverpool.

- Han er her som fotballspiller, og forsøker å bli en bedre spiller, svarte Liverpool-manageren.

Rodgers ble også spurt om han fikk midler til rådighet for å styrke Liverpool-stallen i januar. Igjen var svaret kort.

- Jeg tenker ikke engang på det for øyeblikket.

Arsenals Alexis Sanchez var også blant temaene som journalistene tok opp. Chileneren var som kjent en spiller som Rodgers ønsket seg i sommer, som erstatter for Luis Suarez.

- Han er en verdensklasse-spiller. Vi identifiserte han som en som kunne komme hit og være perfekt for oss. Han er en strålende fotballspiller, med enestående kvaliteter og stor arbeidskapasitet. Arsenal er et topplag, med toppspillere, men vi vil fokuserer på oss selv.