Rodgers ser frem til møtene med Van Gaal

Manchester United kunngjorde i går at Louis van Gaal blir deres nye manager. Brendan Rodgers ser frem til oppgjørene mot et United-lag ledet av nederlenderen.

- Først og fremst var det veldig trist at David Moyes ikke fikk en skikkelig sjanse. Men nå er selvsagt David borte, og United ønsket å ansette noen med erfaring. Van Gaal er en kar jeg har studert og fulgt med over mange år. Han har hatt stor suksess. Han har sin måte å gjøre ting på, og en visjon om hvordan han ønsker at fotball skal spilles. Han jobber med unge spillere. Hans profil stemmer godt overens med en klubb med Manchester Uniteds historie. Som ung manager ser jeg virkelig frem til å møte enda en stor trener i verdenssammenheng, uttaler Rodgers til Talksport.

Van Gaal får med seg Ryan Giggs som sin assistentmanager i United. Waliseren gir seg samtidig som spiller.

- Ryan Giggs har vært en rollemodell både på og utenfor banen. Han har vært en fenomenal spiller. Han er på samme alder som meg, og det å spille på det nivået og med de holdningene han har gjort viser at han er et utrolig menneske og spiller. Han har møtt opp til preseason vel vitende om at han måtte jobbe hardt, og det å spille de kampene han har gjort er en utrolig prestasjon i så høy alder. Han er den mestvinnende spilleren gjennom tidene. Jeg er en stor beundrer av ham som fotballspiller. Nå forbereder han seg på å bli trener og manager, og han vil håpe at han kan gjøre seg like mye bemerket i den rollen, tror Rodgers.