Rodgers søker kvalitetsspillere

Brendan Rodgers sier at han ønsker tre til fem spillere som er gode nok til å gå rett inn i en startellever før neste sesong.

Liverpool er det siste døgnet blitt sterkt linket til Adam Lallana og Steven Caulker. Ifølge Daily Telegraph kan en prislapp på Caulker være £8M. Avisen antyder en pris på £25M for Lallana og at spilleren skal foretrekke Liverpool heller enn Manchester United.

Til engelske aviser sier Brendan Rodgers at han ønsker å hente inn «mellom tre og fem spillere som er gode nok for en startellever».

- De spillerne som vi hentet inn sist sommer var unge spillere og spillere ment som cover, sier Rodgers til Daily Telegraph. – Denne sesongen må vi hente inn spillere som kan starte kamper. Jeg så på kampen til Manchester City forleden og de kunne sette innpå Jovetic som scoret (£24M), Fernandinho (£29M) og Negredo (£20M). Hvis du kan bytte inn spillere av en slik kvalitet betyr det enormt mye og realiteten er at det har ikke vi vært i stand til.

- Vi har startet kamper svært bra. Vi har ledet mange kamper før timen er spilt og ikke vært i stand til å holde helt ut.

- Neste sesong er vi med i alle turneringer, hvor vi behøver å forandre fra kamp til kamp. Det vil være svært viktig for oss å få nye folk inn.