Rodgers: «Turnéen har vært vellykket»

Brendan Rodgers sier at spillere og støtteapparat har fått mye ut av den nylig avsluttede USA-turnéen. Laget er i rute til sesongstarten, og Sterling får skryt.

Tidligere i dag landet resten av Liverpools spillere og støtteapparat på John Lennon Airport etter 16 dager på reisefot. Adam Lallana, Daniel Sturridge, Daniel Agger, Jon Flanagan og Fabio Borini har dratt hjem tidligere på grunn av skader.

 

De røde har spilt fem kamper i Boston, Chicago, New York, Charlotte og Miami, foran totalt 240.000 supportere skriver Liverpool Echo.

 

- Jeg synes spillerne og støtteapparatet har vært strålende. Det har vært mye reising, men vi har fått gjort mye bra arbeid. Fasilitetene har vært glimrende, og vi har spilt fem kamper mot veldig god motstand, sier han til lokalavisen.

 

- Vi har åpenbart noen spillere som vil komme tilbake, men vi er i rute for hvor vi bør være foran den første Premier League-kampen mot Southampton. Spillerne vil hvile og komme seg i noen dager før vi starter igjen mot slutten av uka og forbereder oss til en stor kamp mot Borussia Dortmund på Anfield på søndag.

 

Raheem Sterling var stor i gårsdagens kamp mot Manchester United, og manageren er imponert.

 

- Jeg synes han var enestående - en skikkelig trussel. Raheem er veldig god taktisk til å være så ung, og er så spennende å se på. Når han løper mot forsvarsspillere skaper han så mange sjanser. 19 år gammel er han virkelig et talent, og blir bedre hele tiden.

 

Nordiren er ikke bekymret for Rickie Lambert - som ikke har imponert så langt i treningskampene.

 

- Jeg tror det handler om å finne seg til rette i en ny klubb for Rickie. Det er et nytt press, og han jobber fortsatt med å komme seg i fysisk form. Mye har skjedd for Rickie på kort tid. Det å flytte familien opp, dra bort, bli kjent med spillerne og hvordan vi jobber. Jeg har ingen tvil om Rickie. Han vet at han ikke kommer til å spille hver uke, men han vil spille en spesifikk rolle for oss i enkelte kamper. Jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det veldig bra.