Rødt kort og seier for Suso

Det ble dramatisk da Almeria vant 3-2 mot bunnlaget Real Betis, hvor Suso ble sendt i dusjen etter en grisetakling tidlig i en meget innholdsrik 2.omgang.

Almeria tok ledelsen etter 52 minutter hjemme mot Real Betis. To minutter senere fikk Suso, som hadde spilt en bra kamp, et fortjent rødt kort etter en stygg takling.

Med Liverpools utlånte midtbanespiller i garderoben snudde gjestene fra Sevilla 0-1 til 2-1 og Suso lå an til å bli den store syndebukken i en kamp vertene var i sterk behov for å vinne. To sene scoringer fra Almeria, den siste dypt på overtid, sørget imidlertid for at man greide å vinne 3-2 med ti mann.

Seieren brakte Almeria opp på 17.plass, så vidt over nedrykksstreken i en meget jevn bunnstrid i La Liga med to kamper igjen å spille.