Sakho håper på en ny sjanse

Mamadou Sakho var tilbake i startoppstillingen til Liverpool forrige helg. Det var første gang franskmannen startet en kamp siden 29.desember. Nå håper han på en ny sjanse mot Manchester City i morgen.

- Jeg var veldig glad for at jeg fikk spille mot West Ham, ettersom jeg har jobbet veldig hardt for å komme i form igjen. Endelig var jeg tilbake i min beste form, sier Sakho til Liverpoolfc.com.

- Det har handlet om å være tilgjengelig for laget. Det viktigste her er gruppen, så du må være klar til å yte maksimalt når det er bruk for deg, fortsetter midtstopperen.

- En konkurransemann som meg ønsker alltid å spille. Man ønsker å være ute på banen for å hjelpe laget. Men Liverpool klarte seg veldig bra i kampene jeg gikk glipp av, noe som var flott. Jeg er imidlertid svært glad for at vi vant og tok de tre poengene i min første kamp på lenge.

Sakho skryter av Liverpools medisinske stab, for den jobben de gjorde med lårskaden hans.

- Den medisinske staben gjorde en god jobb. De jobbet tett med Clairefontaine i Frankrike i 2-3 uker, for jeg måtte hjem til Frankrike en tur for å besøke familien min mens jeg gikk skadet, forteller 24-åringen.

- De jobbet veldig tett sammen, og jeg kom tilbake for å fullføre rehabiliteringen her, og alt gikk veldig bra. Jeg ønsker å takke alle som hjalp til for å få meg tilbake på banen så raskt som mulig.

Sakho føyer seg også inn i rekken av spillere som trives veldig bra under Brendan Rodgers sin ledelse.

- Det er noen spillere som får mindre spilletid enn andre, men han klarer å få alle til å føle seg som en del av troppen gjennom hele sesongen. Og da mener jeg hele troppen. Når noen kommer inn for å erstatte en annen spiller er erstatteren alltid godt forberedt, for vi er opptatt av å nå våre felles mål. Vi jobber alle mot samme mål.