Sakho og Allen klare for spill igjen

Liverpool Echo rapporterer at Mamadou Sakho og Joe Allen er kvitt sine skader, og tilgjengelige for spill mot Aston Villa. Jon Flanagan er fortsatt ikke 100% friskmeldt.

Godt nytt på skadefronten for Liverpool FC. Mamadou Sakho og Joe Allen er klare for spill igjen. Duoen er høyaktuelle for kamptroppen mot Aston Villa på lørdag.

Midtbanespiller Allen har ikke spilt kamp siden han måtte gå av banen mot Chelsea i romjulen med en lyskeskade. Echo rapporterer at Allen har respondert bra på behandlingen han har fått, og midtbanespilleren er dermed aktuell for spill igjen.

Sakho haltet av banen i samme kamp med en strekkskade i baksiden av låret. Han gjenopptok treningen i forrige uke. Brendan Rodgers valgte å ikke bruke franskmannen mot Stoke, da han ikke ville løpe noen risiko med å sende ham tilbake på banen for tidlig. Echo melder at midtstopperen har fortsatt fremgangen, og han kan dermed være tilbake i startoppstillingen mot Villa.

Echo melder at helgens kamp mot Villa trolig kommer for tidlig for Jon Flanagan, som er på vei tilbake etter hamstringskaden han pådro seg i seieren over Cardiff før jul. Lokalavisen tror at den unge sidebacken vil være klar for spill igjen til FA-cupkampen mot Bournemouth nest helg.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken