Sakho snart tilbake i spill

Mamadou Sakhos skade er ikke så alvorlig som først antatt, og midtstopperen kan være aktuell for spill allerede mot Stoke i helgen.

Liverpool Echo bringer godt nytt om Mamadou Sakhos hamstringskade. Det ble først fryktet at franskmannen ville bli satt ut av spill i seks uker på grunn av strekken i baksiden av låret som han pådro seg mot Chelsea i romjulen. Nå rapporteres det imidlertid at midtstopperen ligger foran skjema i sitt rehabiliteringsarbeid.

Echo skriver at Sakho har respondert godt på behandlingen han har fått, og han har vært tilbake på Melwood denne uken hvor han jobber tett sammen med Liverpools medisinske stab.

Lokalavisen skriver at 23-åringen til og med kan komme i betraktning til søndagens ligakamp mot Stoke på Britannia Stadium. En avgjørelse angående dette vil imidlertid ikke bli tatt før senere i uken.

Daniel Sturridge har også en sjanse til å rekke Stoke-kampen, ifølge Echo. Spissen har jobbet intensivt på Melwood sammen med «Head of Performance» Glen Driscoll. Echo skriver at Sturridge vil gjenoppta full trening i løpet av uken dersom det ikke kommer noen tilbakeslag nå. Dermed stemmer ikke rapporterer i tabloidpressen om at Sturridge allerede var tilbake i full trening på mandag. Echo tror at dersom Sturridge blir involvert mot Stoke, så blir det i en rolle som innbytter.

Lokalavisen skriver videre at Glen Johnson trolig returnerer til startoppstillingen mot Stoke, etter at han sto over Oldham-kampen på grunn av en liten ankelskade.

Echo skriver videre at Joe Allen ikke er aktuell til kampen mot Stoke grunnet sin lyskeskade, men både han og hamstringskadede Jon Flanagan vil trolig være aktuelle for hjemmekampen mot Aston Villa. Jose Enrique er fortsatt uaktuell etter sin kneoperasjon.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken