Samarbeidsavtale med Dunkin

Liverpool FC melder på sine offisielle nettsider at de i dag har inngått en flerårig samarbeidsavtale med Dunkin' Brands Group.

Dunkin' Brands er moderselskapet til både Dunkin' Donuts og Baskin-Robbins.

- Vi er henrykt over å skulle samarbeide med Dunkin' Brands, et av verdens mest ikoniske navn. Dunkin' Donuts vil bli vår offisielle leverandør av kaffe, te og bakeriprodukter, og Baskin-Robbins vil bli vår offisielle iskrem-leverandør. Vi hilser begge velkomne til LFC-familien, uttaler Liverpools kommersielle sjef Billy Hogan til Anfield-klubbens nettside.

- Fans over hele kloden vil dra nytte av denne avtalen, nå som Dunkin' Brands ønsker å ekspandere og få fotfeste både i England og Asia, legger han til.

- Med 18 engelske ligamesterskap og fem europacuptrofeer er Liverpool FC en av verdens mest berømte fotballklubber, så vi er opprømte over å bli klubbens partner, uttaler John Costello i Dunkin' Brands.

- Vi ser frem til å samarbeide med Liverpool FC når det gjelder flere spennende markedsfremstøt, og få møte fotballfans over hele verden i løpet av de årene avtalen gjelder, fortsetter han.