Sami Hyypiä henter Sammy Lee

Sami Hyypiä har ansatt Sammy Lee som sin assistentmanager. Julian Dicks har blitt dametrener i West Ham. Lee Peltier har returnert til Huddersfield.

Sammy Lee har forlatt sin rolle på akademiet til Bolton Wanderes for å bli Sami Hyypiäs assistent i Championship-klubben Brighton & Hove Albion. Finnens tidligere landslagskollega Antti Niemi blir keepertrener.

- Jeg er henrykt over at Sammy og Antii har akseptert vårt tilbud. Jeg er meget glad for å kunne ønske dem velkommen til klubben, uttaler Hyypiä til Brightons offisielle nettside.

- Jeg kjenner både Sammy og Antti godt. Jeg hadde Sammy som assistentmanager da jeg var i Liverpool, og jeg spilte sammen med Antti på Finlands landslag.

- Begge er flotte karakterer. De vil tilføre mye til klubben, spillerne og meg personlig som manager.

- Sammy har spilt og vært trener på toppnivå i hjemlig liga og med England. Antti har spilt i engelsk og skotsk Premier League, og kjenner britisk fotball meget bra. Etter at han la opp, har han vært trener i Finland og med landslaget.

Tidligere West Ham- og Liverpool-forsvarer Julian Dicks har returnert til West Ham for å bli manager for London-klubbens damelag. Dicks la opp i 2001 etter å ha spilt mer enn 250 kamper i to perioder på Upton Park. Han har tidligere hatt to managerjobber - i Eastern Counties League med Wivenhoe Town i 2009 og i Grays Athletic som han forlot i 2011. Han spilte 28 kamper og scoret tre mål for Liverpool i perioden september 1993 til mai 1994.

Lee Peltier, som fikk fire kamper for Liverpool fra oktober 2006 til januar 2007, har returnert til Huddersfield og signert en treårskontrakt. 27-åringen forlot Leeds mandag morgen etter at partene ble enige om å avslutte arbeidsforholdet. Forsvarsspilleren tilbrakte to år i Huddersfield fra 2009 til 2011, før han dro til Leicester.