Samtalene går tregt

Southamptons midtbanespiller Adam Lallana er en kar som står høyt på Brendan Rodgers sin ønskeliste i sommer, men samtalene mellom de to klubbene skal gå tregt.

Det er Press Association Sport som melder at klubbene ikke har hatt særlig fremgang i samtalene, selv om diskusjonene mellom de to klubbene fortsatt pågår. Partene er langt unna enighet, og det er lite sannsynlig at de blir enige i nær fremtid. Liverpool skal allerede vurdere andre alternativer, i tilfelle situasjonen blir helt fastlåst.

Liverpool Echo slår fast at Liverpool FC la inn et bud på £20M for Lallana tidligere denne måneden, men Southampton skal stå steilt på sitt prisforlangende på £25M. Echo skriver at forhandlingene vil fortsette de nærmeste dagene.

Liverpool håper å få en avtale i havn før Lallana reiser til VM i Brasil med England. Den sportslige ledelsen på Anfield er sikre på at spilleren selv hilser en overgang velkommen, og ser også at Southampton er villige til å selge.

Xherdan Shaqiri er en mann Liverpool har på blokka som et alternativ dersom det ikke skulle bli noe av Lallana-overgangen. 

Liverpool er også interesserte i Lallanas lagkamerat, midtstopperen Dejan Lovren. Forhandlingene her er ifølge Echo helt uavhengige av en eventuell Lallana-overgang.