Samtaler med Agger neste uke

Liverpool ønsker å løse situasjonen med Daniel Agger neste uke. Dansken skal ha et ønske om å forlate klubben - men så langt har ingen klubb lagt inn bud.

I dagens avis melder Mirror at Daniel Agger under klubbens USA-turné ba Brendan Rodgers om å få bli solgt. Dansken forlot USA allerede tidlig i forrige uke, og skal ifølge flere engelske aviser nå føle at tiden hans i Liverpool er over.

 

Telegraph skriver at Rodgers vil ha samtaler med Agger neste uke. Den danske landslagskapteinen har blitt linket til Barcelona og Arsenal, men også gamleklubben Brøndby har blitt nevnt som en mulig ny klubb for forsvarsspilleren. Brøndbys storaksjonær uttalte at de kom til å strekke seg langt for å sikre seg spilleren. Så langt har ingen av klubbene lagt inn bud.

 

Agger spilte 20 Premier League-kamper for Liverpool forrige sesong, og de røde har allerede kjøpt Dejan Lovren for £20 millioner for å forsterke midtforsvaret. Slik situasjonen er nå er 29-åringen trolig fjerdevalg i denne posisjonen.

 

Flere kilder liverpool.no har vært i kontakt med har indikert at Daniel Agger ikke er helt som alle andre fotballspillere, og penger er ikke et tema. For to år siden takket han nei til Manchester City som tilbudte seg en dobling av lønnen - og enkelte kilder tror at han nå aller helst ønsker å returnere til sitt hjemland og Brøndby.