SBF inviterer til groundhoppertur

Supporterunionen for Britisk fotball inviterer til groundhoppertur i påsken 2015. Det er plass til maks 30 personer. Påmeldingsfrist 1. desember

SBF INVITERER TIL GROUNDHOPPERTUR PÅSKEN 2015

Nå har du muligheten til å bli med SBF på påsketur til balløya! Vi skal til North Yorkshire og ha vår base i byen York. 

Denne byen har en fantastisk historie, og vil være et perfekt utgangspunkt for groundhopping og andre kulturelle opplevelser.

For mange er toget en velsignelse for groundhoppere. York er i så måte et godt valg som knutepunkt for togreisende. Togreisen fra London til York tar ca. 2 timer. Fra Manchester Airport går det tog direkte til York. 

Det ligger til rette for en meget aktiv påske. 

Den som har opplevd påsken i England vet hvor herlig den kan være. Fotballsesongen er på vei til avgjøres i de ulike divisjoner, og kampene er spredd ut over hele påsken.

Påsken på balløya betyr vårluft og hva er bedre enn det for oss frosne nordmenn? Uteserveringen på pubene langs elva Ouse venter på oss.

Vi legger opp til å ha en variert og innholdsrik tur med likesinnede.

Under denne turen vil du som deltager bli kjent med Knut Øystein Høvik fra Hamar. Vi har blitt kjent med han gjennom våre quizkvelder. Knut Øystein er York City-supporter vil være vår guide i York. Han kjenner byen meget godt, og vil ta oss med på de ulike historiske severdigheter. Gjennom han fikk vi tipset om Bishops Bed & Breakfast. Landlorden på dette prisbelønnede stedet heter Marco Gabbiadini. Ja, det stemmer. Vi snakker om angrepspilleren som spilte for hele 10 forskjellige engelske klubber fra 1985 til 2004. Marco var en goalgetter av rang: http://no.wikipedia.org/wiki/Marco_Gabbiadini

I dag driver han Bishops Bed & Breakfast sammen med kona Deborah. Det er bare å glede seg til å treffe Marco. Han har helt sikkert mange fotballhistorier å fortelle om.

Les mer om Bishops Bed & Breakfast:

http://www.bishopsyork.co.uk/default.asp?sectid=1410

Antall deltagere: Max 30 personer.

Tidsperiode: Fra torsdag 2. april til mandag 6. april 2015.

Romtyper og priser: 

  • One single room (£50)
  • One standard twinroom (£50 pp) 
  • One double room (£50 pp)
  • One triple superior room (£60/£45 pp) 
  • One double superior room (£65 pp) with sofabed. (£45) for the person on the sofabed.
  • Two double superior room (£60 pp) 
  • Three four poster bedrooms with full bathroom (£65 pp) 
  • One superior double room with an extra single bedroom off the main room at £60 pp and £45 pp

* Alle rommene har bad med dusj, mens rommene for fire personer har også badekar. Prisene er pr. natt og inkludert full frokost bestående av kortreist mat. Stedet ligger ca. 10 min gange fra York togstasjon og er 15 min gange fra York sentrum. Se kart inne på Bishops’ hjemmeside. Her finner dere også annen informasjon om stedet.

* SBF vil bestille rommene for deltagerne etter at påmeldingsfristen har utløpt.

 Betalingsinformasjon: Alle deltagere betaler ved ankomst Bishops Bed & Breakfast.

* Alle deltagere bestiller flyreisen til England individuelt.

Første fellessamlig blir i baren på Bishops Bed & Breakfast torsdag 2. april kl. 17.00. Vi vet mange er glad i en ale, så det blir en rundtur på de beste pubene i byen denne kvelden.

Fredag 03.04.

  • Mulighet på formiddagen å besøke blant annet York Castle Museum, Jorvik Viking Centre, The National Railway Museum og ikke minst vandre i de trange sentrumsgatene i York.

 

  • Felles omvisning i York Minster, byens gigantiske katedral.

 

  • Kl. 15.00 er det match i League Two og vi besøker Bootham Crecsent hvor vi ser hjemmelaget York City v Cheltenham Town i League Two (billetter kjøpes samlet).

 

  • Ca. kl. 18.00 tar vi toget fra York Station til Doncaster og besøker Keepmoat Stadium.

 

  • Kl. 19.45 er det kick off mellom Doncaster Rovers v Bradford City i League One (billetter kjøpes samlet).

 

  • Ca. kl. 23.00 tog tilbake fra Doncaster til York.

 

Linker: http://www.yorkcastlemuseum.org.uk/Page/Index.aspx * http://www.jorvik-viking-centre.co.uk/ * http://www.nrm.org.uk/ * http://www.maltings.co.uk/ 

 

Lørdag 04.04.

  • Etter en god frokost er det individuelle/gruppe groundhopper-reiser på balløya. Det er kun i League Two det ikke spilles kamper denne lørdagen. 

 

  • Vi samles i baren på Bishops Bed & Breakfast kl. 20.00 på kvelden og spiser middag sammen på en bedre restaurant i York eller på vårt bosted.

 

* Til fellesmiddagene bestiller SBF bord i forkant.

 

  • Vi avslutter kvelden med noen pints med Black Sheep Bitter på noen av de beste pubene i byen.

 

Søndag 05.04.

  • Etter frokost vil det være forskjellige måter å tilbringe dagen. Det vil høyst sannsynlig bli flyttet kamper fra PL til denne søndagen. Oppgjøret Sunderland v Newcastle er nok kampen som skiller seg mest ut.

 

  • Rundreise i distriktet rundt York med maxitaxi. Besøke steder som Stamford Bridge, Goathland (kjent fra TV-serien Heartbeat, «Med hjartet på rette staden» på norsk), Castle Howard (kjent fra TV-serien Brideshead Revisited), Yorkshire Dales, Whitby.

 

  • Vi samles i baren på Bishops Bed & Breakfast kl. 19.00 til felles middag.

 

Mandag 06.04.

  • Etter frokost blir dette en avreisedag for de fleste. Det er full runde i CC, League One, League Two og i Conference Premier. 

 

  • For de som blir til tirsdag 07.04 hos Deborah og Marco, avtaler de om de skal samles på kvelden i York.

 

* Påmelding til groundhopper/fellestur: Send e-mail til [email protected]

 

 

I påmeldingen ønsker vi fullt navn, postadresse, e-postadresse, ønske om romtype og antall netter på Bishops Bed & Breakfast.

Det er ingen problem å bestille for en gruppe personer. 

Flere detaljer om påsketuren kommer ut etter påmeldingsfristen har gått ut.

 

 

* Frist for påmelding: Mandag 1. desember 2014

 

Vi gleder oss stort, og ser fram til å tilbringe påsken sammen med supportere som er glad i groundhopping og britisk kultur.