Scoring av Origi

Divock Origi nettet for Belgia i 3-1-seieren hjemme mot Island. Innhopp for Philippe Coutinho. Dejan Lovren spart. Lloyd Jones ut med skade. Jordon Ibe byttet inn.

Utlånte Divock Origi startet på benken for Belgia i privatlandskampen mot Island, men ble byttet inn i pausen. Spissen trengte kun 17 minutter på å få Belgia tilbake i ledelsen. Nicolas Lombaerts hadde sendt hjemmelaget foran, før Alfred Finnbogason utlignet. Evertons Romelu Lukaku fastsatte sluttresultatet til 3-1. Simon Mignolet var ubenyttet reserve for Belgia.

Philippe Coutinho spilte de siste 17 minuttene for Brasil mot Tyrkia. På det tidspunktet ledet Brasil 4-0, noe som også ble sluttresultatet. Neymar (2), Willian og selvmål av Semih Kaya var målscorere i Istanbul.

Kroatia tapte 1-2 for Argentina på Upton Park i London. Dejan Lovren var verken på banen eller benken fordi Kroatias landslagssjef Niko Kovac sparte sine beste spillere til EM-kvalifiseringskampen mot Italia på søndag.

Lloyd Jones måtte ut med skade da England U20 spilte 2-2 mot Canada U20 på Goldsands Stadium i Bournemouth. Midtstopperen gikk av banen like før pause. Jordon Ibe spilte den siste knappe halvtimen. Arsenals Chubka Akpom åpnet scoringene i det 15. minutt, før Canada utlignet like etter pause. Bournemouths Baily Cargill så ut til å ha gitt engelskmennene seieren med nettkjenning i det 85. minutt, men et overtidsmål fra gjestene sørget for uavgjort.