Selvmål av Henderson

Jordan Henderson gjorde selvmål på Wembley. Adam Lallana og Raheem Sterling var svært delaktige i opphentingen, da England vant 3-1 over Slovenia. Sheyi Ojo fikk spille de siste tjue minuttene da England U18 slo Polen.

Liverpool-trioen Jordan Henderson, Adam Lallana og Raheem Sterling var i startoppstillingen da England var vertskap for Slovenia i en EM-kvalifiseringskamp på Wembley i kveld. Henderson var uheldig som headet ballen i eget mål og ga Slovenia føringen tolv minutter etter pause.

Wayne Rooney utlignet fra straffemerket nesten umiddelbart, før Danny Welbeck noterte seg for to scoringer. Adam Lallana var sterkt delaktig i den første, der hans flotte vending og skudd fra skrått hold førte til en retur fra keeper som Welbeck satte i mål. Ved Welbecks andre scoring var både Lallana og Sterling involverte, og sistnevnte kunne notere seg for en målgivende pasning. Lallana ble byttet ut etter 79 minutters spill, mens Sterling ble tatt av banen fem minutter senere. Rickie Lambert satt på benken gjennom hele kampen.

Sheyi Ojo kom inn fra benken i det 70.minutt da England U18 vant 3-2 over Polen i Gdansk i kveld. Liverpool-vingen hadde et susende frispark i tverrliggeren fem minutter før full tid. Polen tok ledelsen like før pause, men England scoret så tre mål på rappen før Ojo entret banen. En polsk redusering i det 74.minutt skapte litt spenning mot slutten.