Ser frem til første kamp på Anfield

Lazar Markovic har fått innhopp i bortekampene mot Manchester City og Tottenham, men kan få sin hjemmedebut mot Aston Villa. Serberen føler seg i god fysisk form etter hamstringskaden.

Lazar Markovic har slitt med en hamstringskade som han pådro seg i pre-season, men skal nå være helt frisk.

- Jeg kan ikke vente med å spille på Anfield for første gang, uttaler Markovic til Liverpool Echo.

- Jeg er meget spent. Jeg har sett andre kamper på Anfield fra tribunen, men forhåpentligvis kommer jeg ut på banen denne gang.

- Jeg vet at atmosfæren vil være fantastisk, og jeg ønsker å oppleve det. Laget er inne i en god periode etter seieren mot Tottenham. Jeg ønsker å hjelpe oss til å bygge videre på det.

- Jeg føler meg bra fysisk. Skaden var irriterende, og den betydde at jeg ikke var i stand til å spille så mye jeg ønsket, men den er lagt bak meg nå.

- Om jeg starter eller ikke er opp til manageren, men jeg er klar. Jeg ønsker å gå ut der og vise fansen hva jeg kan gjøre.

- Jeg har ikke vært her lenge, men jeg er meget lykkelig. Det er normalt å savne familie og venner, men jeg har flyttet over med min mor og far. Jeg har funnet meg raskt til rette.

- Jeg har sett ganske mye av byen, og den er utmerket. Folk er meget vennlige, imøtekommende og rolige. Jeg vet at jeg har en manager som kan hjelpe meg til å bli enda bedre.

- Jeg var litt nervøs i min første kamp mot Man City, men i den andre kampen mot Tottenham likte jeg meg bedre.

- Jeg synes dette er den beste ligaen i verden med den mest spennende fotballen. Det går meget fort med mange mål og mye åpent, offensivt spill. Det passer meg. Laget kan gå langt denne sesongen. Jeg vet at vi kan være med å kjempe om tittelen.

-  Vi har også Champions League å kjempe om. Det er en turnering jeg har spilt i tidligere, og det er en turnering hvor alle toppspillerne ønsker å spille. Vi kommer til å ha en viktig rolle der, men for tiden er vårt fokus på Premier League og ta tre poeng mot Villa.