Ser frem til møtet med United

U21-kaptein Lloyd Jones mener semifinalemøtet med Manchester United U21 på Anfield fredag blir en av hans største kamper i karrieren så langt. Midtstopperen har hatt en god sesong for U21.

Fire lag skal spille sluttspill for å kåre engelsk U21-mester. Liverpool møter Manchester United i den ene semifinalen. Alex Inglethorpes mannskap endte på 2.plass i U21 Premier League etter 13 seirer på 21 kamper. Manchester United fulgte på tredje, tre poeng bak.

Den andre semifinalen spilles torsdag 1.mai, og der møtes ligavinner Chelsea og fjerdeplasserte Manchester City. Kampen går av stabelen på Etihad Stadium fordi Stamford Bridge er opptatt med to førstelagskamper denne uken.

Lloyd Jones ser frem til møtet med Manchester United. Lagene møttes også i semifinalen i fjor. Da vant Manchester United 3-0 på Old Trafford.

- Det blir en av de største kampene jeg har vært involvert i, uttaler Lloyd Jones til Liverpool Echo.

- Jeg var heldig nok til å ta del i forrige sesongs semifinale på Old Trafford, men det gikk ikke så bra for oss.

- Dette er en stor kamp for meg og laget. Forhåpentligvis vil det gå bedre denne gang.

- Vi har gjort det veldig bra mot de store lagene denne sesongen. Når vi har måttet prestere, så har vi prestert. Dette er en ny, stor test.

- Jeg er sikker på at det kommer til å bli en livlig atmosfære. De er våre største rivaler sammen med Everton. Jeg ser frem til kampen. Forhåpentligvis blir det brukbart med tilskuere og godt spill av oss.

Jones fyller ikke 19 år før i oktober, men har spilt regelmessig for U21 denne sesongen. Midtstopperen er lagets kaptein. Han har også vært med førstelaget til bortekamper. Forrige sesong var han med troppen til møtet med Fulham, og tidligere denne sesongen var han med til Newcastle.

- Denne sesongen har vært bra for meg. Jeg har spilt regelmessig for U21 og fått kapteinsbindet. Jeg må bare fortsette å jobbe.

- Jeg var en del av troppen mot Newcastle denne sesongen. Jeg håper å nærme meg førstelaget fordi det er der jeg ønsker å være.

- Jeg har spilt mange kamper denne sesongen, noen ganger to kamper av 90 minutter på tre dager. Jeg har ikke trent på Melwood på en måned. Når jeg imidlertid gjør det, er det noe jeg virkelig trives med.

- Det gir en smak av hva som trengs for å være spiller. Det går mye raskere, men vi prøver også å sette samme standard her.

- Jeg kommer ok overens med Luis Suarez – bare ok! Men de er selvsagt alle førsteklasses spillere. Du blir bare bedre av å spille med og mot dem.

Jones’ utvikling har tiltrukket seg mye oppmerksomhet. U21-trener Alex Inglethorpe og støtteapparatet skal ha mye av æren for det.

- Jeg tror det i hovedsak har vært det fysiske. Jeg har jobbet meget hardt med fitnesstrenerne for å forbedre de aspektene.

- Alex har vært strålende mot meg. Jeg tror mine tekniske ferdigheter med ballen har blitt mye bedre. Jeg føler meg komfortabel når jeg har ballen.

- I den moderne fotballen må du være komfortabel med ballen. Så hvis jeg kan få banket disse ferdighetene på plass, så vil jeg stå med et godt grunnlag.

- Spillerne jeg ser opp til i Liverpool er de to midtstopperne (Martin Skrtel og Daniel Agger). Det er dem jeg en dag ønsker å spille ved siden av eller kjempe med plassene om.

- Sergio Ramos er en annen spiller jeg ser opp til. Jeg synes han er utrolig, noe vi så denne uken for Real Madrid. Han er en strålende spiller.