Shelvey tilbake for Swansea

Jonjo Shelvey fikk 20 minutter som innbytter etter skade, da et toppet Swansea dominerte spillemessig men ikke greide å score på Pepe Reina. Nathan Dyer ut med skade.

Jonjo Shelvey ble vurdert som usikker foran kampen i Europa League mot Napoli, men midtbanespilleren kom inn etter 71. minutter.

Det endte 0-0 i en kamp hvor Swansea stilte med et sterkt mannskap. Waliserne hadde også fortjent seier etter en meget bra spillemessig kamp, men hvor man ikke greide å score på sjansene.

Hos Napoli startet Pepe Reina på benken, men siden Rafael fikk en skade like før pause stod Liverpools utlånte keeper 2.omgang mellom stengene.

Hos Swansea haltet den kjappe flankespilleren Nathan Dyer ut etter 78. minutter og vil ventelig være tvilsom til kampen mot Liverpool på søndag.

Swansea: Vorm, Rangel, Chico, Williams, Davies, Britton, Canas (Shelvey 71), Hernandez (De Guzman 56), Routledge, Dyer (Emnes 79), Bony.