Sinclair og Chirivella rekker neppe cupkampen

Jerome Sinclair og Pedro Chirivella pådro seg kneskader da Liverpool U18 slo Middlesbrough i helgen. Duoen rekker neppe kveldens kamp mot Aston Villa i FA Youth Cup.

Liverpool Echo skriver at det er svært lite sannsynlig at duoen blir spilleklare til cupkampen på Langtree Park i St Helens i kveld. Det vil i så fall åpne døren for spillere som Sergi Canos, Sheyi Ojo, Daniel Trickett-Smith og Harry Wilson, som alle kjemper for en plass i startoppstillingen.

Echo skriver at det også er høyst usikkert om Jordon Ibe vil spille kveldens cupkamp. Vingen spilte mot Blackpool i forrige runde, men ble nylig friskmeldt etter en skade han pådro seg i den kampen. Nå skal tenåringen være på vei bort fra Anfield på utlån.

- Etter Blackpool-kampen tok vi en ærlig evaluering av vår prestasjon. Spillerne skjønte at at de ikke hadde spilt bra i den kampen. Ingen feiret at vi hadde gått videre, og ut fra stemningen i garderboen etter kampen kunne man tro at vi hadde tapt. Nå er spillerne opptatt av å prestere bedre i kveld, uttaler trener Neil Critchley til Echo.

- Vi startet greit mot Blackpool. De første 25 minuttene var ok. Vi tok ledelsen 1-0, men så utlignet de med en suser i krysset. Ved pause følte vi at vi hadde kontroll på kampen, men så ble vi med på et spill vi ikke skulle ha blitt med på. Vi får skylde på manglende rutine og litt naivitet. Det er noe vi må lære av. Vi må spille på våre styrker, nemlig det å holde ballen i laget, fortsetter han.

Aston Villa ligger på tredjeplass i U18 Premier League South Group, og Critchely forventer en tøff kamp i kveld.

- Vi har gjort hjemmeleksen vår. De kommer til å gi oss noen problemer, men vi vil også gi dem problemer.