Siste mulighet Jenteturen

Vi gjentar suksessen med jentetur etter sterkt ønske fra våre kvinnelige medlemmer. Årets jentertur er mot Stoke i slutten av november. De siste plassene går nå!

Supporterklubben har de siste årene hatt ekstra satsning på å få med flere jenter som medlemmer i supporterklubben. Nå har vi runda det magiske tallet 10 prosent av medlemmene, og har dermed rundt dobbelt så stor jenteandel som vår erkerival Manchester United sin offisielle supporterklubb i Norge. Et av tiltakene er egen jentetur til Liverpool, der jenter som følger Liverpool FC kan bygge et større nettverk med andre supporter-jenter.

Forrige sesong arrangerte vi tidenes første rene jentetur til Liverpool med storseier over Tottenham, omvisning på Anfield med Alan Kennedy, møte med Jamie Carragher og Didi Hamann, foredrag fra LFCs toppledelse, opptak til TV-serie for LFCs offisielle TV-kanal LFC TV, flere felles restaurant-opplevelser, shopping, natteliv, mye latter og fotballsnakk. Mange nye vennskap ble dannet og mange holder fortsatt tett kontakt med sine nye supportervenner etter turen.

Tilbakemeldingene var enstemmige fra de 40 jentene som reiste på tur fra Øksfjord og Alta i nord til Kristiansand i sør: Dette bør bli en årlig tradisjon og tilbud fra supporterklubben! Vi har tatt jentene på ordet og har nå gleden av å tilby ny jentetur denne sesongen - og det er plass til maks 50 jenter på turen.

I år som i fjor er Ragnhild Lund Ansnes reiseleder. Hun kjenner fotballklubben, byen, restaurantene og butikkene godt etter å ha vært tett på klubben og mye i Liverpool de siste fem årene som offisiell klubbforfatter for LFC. Også i år lover hun at det blir noen fine overraskelser på turen for deltakerne av årets jentetur.

 - Forrige sesongs jentetur med supporterklubben og Ving til Liverpool er en av de aller fineste turene jeg har hatt til Liverpool. Jeg levde på opplevelsene, energien og alle møtene med så mange bra LFC-jenter fra hele landet i mange uker etterpå. Det var en tur med fantastiske tilbakemeldinger om hva turen hadde betydd og gjort for mange av jentene samtidig som vi hadde uforglemmelige opplevelser. Turen vår skapte stor oppmerksomhet, da det nok sjelden er så store jentegrupper på felles fotballtur i Liverpool, sier Ragnhild Lund Ansnes som også er styremedlem i supporterklubben.

I år er det kampen mot Stoke, siste helg i november som er valgt som kamphelg. Perfekt tidspunkt, for kampene mot Stoke pleier å være tøffe og underholdende, samtidig som man kan legge inn litt juleshopping i shoppingparadiset Liverpool. (Der er dere trygge, for reiselederen har svart belte i shopping).

Nå er påmeldingen i gang. Meld deg på turen her: http://www.ving.no/fotball/liverpool

(Hak av på Stoke-kampen og søk og bestill, så kommer jenteturen opp som valg.)

Velkommen på jentetur - og husk å tipse lidenskaplige Liverpool FC-jenter du kjenner om turen - eller overrask din kjære med å bestille tur.