Sju kamper på 21 dager

Liverpool står foran et knallhardt program i ukene som kommer. Brendan Rodgers sitt mannskap skal spille sju kamper på 21 dager fra søndag av. Førstelagstrener Mike Marsh mener imidlertid troppen er godt forberedt på hardkjøret.

Det tøffe programmet starter med bortekampen mot Queens Park Rangers søndag ettermiddag, og avsluttes med hjemmekampen mot Chelsea den 8.november. De sju kampene inkluderer to oppgjør i Champions League mot Real Madrid.

Etter seieren over West Bromwich i forrige kamp, og spillere på vei tilbake fra skader, er Marsh optimist.

- Seieren over West Bromwich ga oss et løft, og var viktig, sier førstelagstreneren til Liverpoolfc.com.

- Det var viktig at vi vant den kampen fordi det var så lang tid mellom West Bromwich-kampen og QPR-kampen. Det var fint å få de tre poengene, for det ga oss litt pusterom foran neste kamp, fortsetter han.

- Vi vet vi står foran et en tøff periode nå, både når det gjelder antall kamper og kvaliteten på lagene vi skal møte. Jo flere spillere som blir tilgjengelige til disse kampene, jo bedre er det.

- Vi har et godt dokumentert treningsprogram. Vi forsøker å få spillerne til å ta seg inn igjen på best mulig vis, slik at vi kan forberede oss til neste kamp. Vi har et par dager med restitusjonstrening etter kampene, og så jobber vi med små grupper av spillere mot neste kamp. Vi analyserer spillerne ganske mye, slik at vi kan dele dem opp i små grupper, som jobber på ulike måter etter hva som passer dem, forklarer Marsh.