Skryter av Raheems fokus

Brendan Rodgers er imponert over hvordan Raheem Sterling var da han kom til pre-season, og hvordan han nå presterer på trening.

19-år gamle Sterling har fått selvtilliten tilbake, og har vist veldig god form siden han kom inn igjen på laget i november. 

 

- Jeg kan se det hver dag. Han forbereder seg bra for trening. Det er tøft når du har en ung spiller på 17 år, og de slår gjennom slik Raheem gjorde på grunn av sitt naturlige talent. Han kom inn i rampelyset, og de første seks månedene var han strålende. Det skjer med alle spillere - det kommer en periode med svakere form, og for han skjedde det i andre halvdel av forrige sesong - men han kom til pre-season og har jobbet utrettelig, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

 

- Han var frisk, har blitt gitt sjansen i år, og den har han tatt. Han har akkurat fylt 19 år. Det du ser nå er en gutt som er veldig fokusert på fotballen sin, og er lykkelig. Det er viktig.

 

- Han konsentrerer seg om jobben sin. På trening har han vært utrolig. Han er så tøf og rask i spillet sitt, og teknisk kommer han seg. Taktisk er han veldig bra i til å være en så ung gutt, og har et godt fotballhode.