Snart enige om ny kontrakt

Brendan Rodgers avviser at han er blitt enig med Liverpool om en ny avtale, men bekrefter at man er i samtaler. Manageren mener at de røde er tilbake på fotballens verdenskart.

Brendan Rodgers ristet på hodet under dagens pressekonferanse da han ble konfrontert med artikler som hevdet at han var blitt enig med Liverpool om en kontrakt frem til 2017.

- Jeg har ingen anelse hvor det kommer fra. Det har vært samtaler og det er blitt satt opp en ramme for en avtale, men som jeg hele tiden har sagt vil det ikke bli skrevet under noe før etter sesongen.

Manageren var veldig opptatt av å få frem hvilken god sesong hans mannskap har hatt, uansett hvordan det måtte gå i den siste ligarunden på søndag.

- Jeg kan bare gratulere spillerne, de har satt Liverpool tilbake på fotballens verdenskart. Våre prestasjoner har vært eksepsjonelle. Å ende som nummer to etter det rikeste laget innen sport verden over bare viser den fremgangen som er gjort her.

- Det at Liverpool blir snakket om som en mulig tittelvinner er et enormt komplement for oss.

- Til søndag vil vi igjen gi alt vi kan, men uansett hvordan det går vil vi se fremover. Dette er bare starten, jeg tror vi kan bli dramatisk mye bedre til neste sesong.