Sokolik kan velge mellom to klubber

Jakub Sokolik ble frigitt av Liverpool etter sesongslutt, og nå ønsker både Southend United og Yeovil Town å sikre seg tsjekkeren på permanent basis.

Sokolik avsluttet sist sesong på lån hos Southend United i League Two, som etter sesongen gjorde det kjent at de ønsket spilleren permanent. Men nå melder Echosport at Sokolik også har hatt samtaler med League One-klubben Yeovil Town.

Southend-manager Phil Brown forventer at midtstopperen bestemmer seg for hvilken av de to klubbene han vil velge i løpet av et par døgn.

- Vi hadde veldig positive samtaler med Jakub i begynnelsen av uken, men jeg vet han også har besøkt en League One-klubb og har snakket med deres manager, sier Brown til Echo News.

- Da han reiste tilbake etter å ha besøkt den andre klubben sørget jeg for å ringe ham igjen, for at han ikke skulle glemme oss. Jeg gjentok hva vi forsøker å oppnå i vår fotballklubb, og den store rollen han kan spille i det. Nå er det opp til ham hva han bestemmer seg for.

- Vi har gjort alt vi kan, og jeg tror han vil bestemme seg i løpet av de kommende 48 timene. Jeg tror ikke det vil være penger det står på. Jeg tror hans avgjørelse kun vil være basert på sportslige hensyn. Han vet alt om oss og området, så forhåpentligvis vil han velge å spille for Southend United. Gjør han det, vil han bli en veldig stor og viktig spiller for oss, avslutter Brown.

Sokolik imponerte for Southend mot slutten av forrige sesong, hvor han spilte 12 kamper for Browns lag inkludert playoff-kampen mot Burton Albion.