Spanske innhopp

Luis Alberto og Iago Aspas var de eneste av Liverpools utlånsspillere som fikk noe spilletid onsdag kveld, da deres klubber Malaga og Sevilla fikk sterke resultater i La Liga.

Luis Alberto kom inn etter 67 minutter for Malaga, hjemme mot ligaleder Barcelona. Kampen endte 0-0 og Barcelona fikk sitt første poengtap for sesongen. Alberto hadde et bra innhopp hvor han nesten umiddelbart skjøt et frispark, som han skaffet selv, og hvor keeper bokset ballen i nærmeste stolpe og ut.

Iago Aspas kom inn etter 82 minutter mot Real Sociedad, hvor vertene Sevilla ledet 1-0. Det ble også sluttresultatet og som medfører at de er nr.2 på tabellen med 13 poeng etter fem kamper, bare bak Barcelona på målforskjell.

I Capital One Cup var Andre Wisdom på benken hele kampen da West Bromwich snudde hjemmekampen mot Hull i sluttminuttene og avanserte med seier 3-2. I 4.runde venter Bournemouth borte.

Joao Teixeira var ikke på banen eller benken da Sami Hyypiä enkelt ledet Brighton til 3-0 seier borte mot Burton. Brighton skal til White Hart Lane for å møte Tottenham i 4.runde.

I fransk toppdivisjon tapte Lille 1-0 borte mot Nice, og hvor Divock Origi ikke var med i troppen.