Spanske klubber kjemper om Ilori

De spanske klubbene Valencia og Granada kjemper om å sikre seg Tiago Ilori på lån.

Liverpool Echo skriver at begge de spanske klubbene ønsker å låne Ilori ut inneværende sesong. Midtstopperen har fortsatt ikke debutert for Liverpools førstelag, og Brendan Rodgers skal være villig til å sende ham på utlån.

Echo melder at La Liga-klubben Granada allerede har startet samtaler med Liverpool om å hente 20-åringen på lån, men de vil måtte belage seg på tøff konkurranse fra Valencia.

Echo understreker at et eventuelt utlån av Ilori på ingen måte sår tvil rundt spillerens fremtid i Liverpool.

- Jeg ønsker å beskytte klubben både med tanke på nåtiden og fremtiden. Midtstoppere er vanskelige å finne. Mange lag har aldrende midtstoppere fordi de sliter med å finne skikkelig gode spillere i den posisjonen. Vi var så heldige at to ble tilgjengelige samtidig. Tiago Ilori hadde vil fulgt i over ett år. Han er et ungt talent som kan bli en stor spiller, siteres Rodgers av lokalavisen.

- Han er høy, veldig hurtig, sterk, har god spenst, og trenger bare å bli vant til tempoet og det fysiske spillet i Premier League. Han er en kar for fremtiden, og han kan bli en veldig god spiller.

Ilori satt på benken for Liverpool under FA-cupkampen mot Oldham tidligere denne måneden. Det er det nærmeste han har vært en førstelagsdebut. Ellers har han måttet nøye seg med spill for Liverpool U21.

- Tiago har hatt en tilvenningsperiode på drøye seks måneder etter at han kom til klubben. Neste faste for ham blir å få spilletid. En ung midtstopper trenger å spille kamper, siteres Rodgers.