Spår flere mål fra Sterling

Brendan Rodgers spår flere mål fra Raheem Sterling i de kommende kampene. 20-åringen gjorde sitt sjette mål for sesongen på Turf Moor.

- Antall mål han har scoret det siste året er på det nivået det bør være. Gjør han 10-15 mål denne sesongen er det en veldig god avkastning etter min mening, uttalte Rodgers på sin pressekonferanse i dag.

- Han vet at jobben hans er å skape og score mål, og han gjør det veldig bra for øyeblikket. Gutten er en naturlig ving, og dersom han når det antallet scoringer jeg har antydet er det et veldig bra antall for ham.

- Mot Burnley beholdt han roen, lurte en veldig god keeper og avsluttet på en behersket måte. Jeg mener oppriktig at han har evnene til å score mål. Han handler mye på instinkt. Han er venn med ballen.

- Jeg tror Raheem vil score flere mål jo eldre han blir. Jeg er veldig godt fornøyd med spillet hans. Han er et virkelig aktivum for oss. Det er vanskelig å gjemme et slikt talent. Når du er så god som han er, vil folk snakke om deg. Jo høyere du når på rangstigen, jo flere er det som ønsker å kritisere deg. Slik er det i denne dansen. Dersom du er god vil du bli satt under lupen.

- Men Raheem frykter ingenting. Han har blitt urettferdig kritisert i mine øyne, kanskje fordi han ikke scoret nok mål, men han bidrar betydelig til vårt lag. Han er en virkelig katalysator for laget.