Spill om Lallana

Southampton har ikke gitt noe respons på Liverpools bud på £25M for Adam Lallana. Mye tyder på at det er en overgang som ikke vil bli avklart med det første. Andre kjøp kan bli klare.

Liverpool skal ha øket sitt bud fra £20M til £25M for Adam Lallana, og gjort det klart at høyere er man ikke interessert i å gå for å sikre seg Southamptons kaptein.

Ifølge lokalavisen Daily Post (i Southampton) skal man imidlertid ha til hensikt på St. Mary’s å sitte på gjerdet til klubben har fått på plass en ny manager. Det samme skal for øvrig gjelde venstrebacken Luke Shaw, som Manchester United prøver å sikre seg.

England reiser i dag til Miami for å gjøre de siste forberedelser til VM-sluttspillet. Manager Roy Hodgson skal ha gitt klarsignal for spillere til å gjennomføre medisinske tester den nærmeste uka angående overganger, men dette vil være utelukket etter at man flyr til Brasil neste søndag.

Den nye sjefen i Tottenham, Mauricio Pochettino, skal ønske å arbeide videre med Lallana, men spilleren selv antas å foretrekke Anfield og Champions League. Hvorvidt Liverpool er villig til å vente på en mulig løsning angående 26-åringen gjenstår å se.

Brendan Rodgers har gitt uttrykk for at han ønsker flest mulig nyervervelser klare innen VM sparker i gang om snaut to uker. Rickie Lambert vil bli bekreftet som det første kjøpet i morgen, mens det arbeides hardt med å sikre seg Alberto Moreno fra Sevilla og Emre Can fra Bayer Leverkusen.

Adam Lallana synes det imidlertid å drøye med og det kan være at Liverpool vil gi Southampton en frist til å takke ja eller nei, og/eller at man seriøst begynner å arbeide med andre alternativer.