Spillervurdering etter U21-seieren

Liverpool U21 slo Tottenham U21 2-1 på Longtree Park i St. Helens i kveld. Kampen ble ikke TV-sendt. Her er redaktør Torbjørn Flatin sin spillervurdering.

Det ble til slutt en 2-1 seier etter en kamp med mange sjanser. Kampreferat kan du lese her. LFCTV er midt i en omleggingsfase når de skal relanseres i HD neste uke, og har ikke sendt de siste U21-kampene. Kampene etter 4. november vil bli sendt, har Liverpool bekreftet.

Vi hadde i kveld en mann på tribunen, og her er Torbjørn Flatins spillervurdering:

Ward - 5: Hadde en kjemperedning som ble viktig i førsteomgang - en reaksjonsredning. Det var også en situasjon hvor han var helt på bærtur - ellers gjorde han ikke noen spesielle feil. Stort sett en grei match.

Stewart - 4: Var lite med fremover, og viser ikke noe autoritet. Spurs slipper til med en del innlegg fra sidene. Backene kom ikke særlig mye frem og var heller ikke ovebevisende offensivt.

Cleary - 4: Litt negativt involvert i målet til Tottenham hvor han lar Mller få to sjanser. Kjemper greit, men mangler litt pondus i feltet. Han har den utrolige klareringa i stanga. Var ikke veldig ovebevisende, og det var nok grunnen til at en satte Williams ned i midtforsvaret på slutten. Skal få et lite pluss for pasningen frem til den store sjansen til Liverpool i starten.

Jones - 5: Har tyngde i duellene og var god å ha - spesielt på slutten da Tottenham trykket på og fikk noen dødballer og cornere. Gjør en bra kapteinsjobb.

Maguire - 4: backene ble som nevnt lite involvert. Litt anonym kamp. Ingen spesielle feil, men Tottenham skapte noen sjanser via flankene.

Williams - 6: Fin type. Har pondus, og er rolig som midtbaneanker. Gjør fornuftige valg, og hadde også et par fine fremspill. Spilte midtstopper 20 minutter på slutten hvor han også gjorde en bra jobb. Meget solid kamp. Spiller bra sammen med Jordan Rossiter.

Banens beste: Rossiter - 7: Liverpool eide mditbanen i store deler av kampen, og Rossiter gikk i bresjen. Viste autoritet og ro, og hadde overblikk. Et par veldig fine pasninger, og scorer også seiersmålet. Vil få bestemannsprisen kampen sett over 90 minutter. Du ser at både han og Williams har hatt godt av å være med førstelaget.

Wilson - 5: En god femmer. Hadde et skudd i stanga og noen gode involveringer, men det ble en kamp der han ikke var blant de som var mest involvert offensivt hos Liverpool.

Kent - 7: Hadde nummer 10, og spilte i rollen som nummer 10 - men han er ingen vanlig 10-er. Ingen playmaker - men en aggressiv spiller som jakter luker like bak spissen. Det var han veldig bra på i en time. Sjanseskapende, bra avslutninger, og skapte mye trøbbel for Tottenham. Hadde vi stoppet kampen etter 60 minutter hadde jeg gitt bestemannsprisen til han. Sluknet litt da han ble satt ut på kanten, da Trickett-Smith kom inn. Scoret mål og hadde målgivende.

Smith - 6: Virker i bra slag. Er sterk og rask, litt ut og inn, men hadde spesielt en god andreomgang. Spilte venstrekant en time. Slo bra innlegg og var positivt involvert i det siste målet. Gjorde også en brukbar jobb da han gikk ned som venstreback.

Sinclair - 5: Fikk en tøff oppgave mot to fysisk sterke midtstoppere. Lykkes delvis, men ble litt nesten. Burde ha scoret før to minutter var gått men satte den i stolpen alene med keeper. Var med og bidro med at Liverpool dominerte kampen med sin bevegelighet.

Trickett-Smith 4: Kom inn som nummer 10 og kom med en bra avslutning med en gang, men så døde kampen litt bort og han fikk ikke utrettet stort. Han mangler litt fart, så det ble mindre trøkk, også på grunn av de to byttene.

Pelosi 4: En lojal spiller, som jobber hardt. Han har vært ute lenge og trenger kamper, så han virket litt rusten. Da blir det en del situasjoner hvor han bare kommer nesten opp i situasjonen. Men det er moro at han er i gang igjen.