Spilletid for unge utlånsspillere

Andre Wisdom, Jordon Ibe og Joao Teixeira fikk spilletid i Premier League og Championship, men ingen av dem var på et vinnende lag.

West Bromwich, Derby og Brighton var alle i ledelsen i sine kamper, men ingen av dem endte opp med tre poeng.

West Brom tok en 2-0 ledelse borte mot Queens Park Rangers, men et hattrick fra Charlie Austin snudde alt på hodet. Andre Wisdom spilte hele kampen for gjestene. West Brom har nå 17 poeng på 17 kamper og ligger på 14.plass i Premier League.

Jordon Ibe gikk ut etter 82 minutter for Derby hjemme mot Norwich. Da sto det 2-1 til Derby, men en sen utligning ga sluttresultat 2-2. Derby er nr. 5 i Championship.

Da Joao Teixeira gikk av banen i Wolverhampton ledet Brighton 1-0 og mannskapet til Sami Hyypiä øynet en sjelden borteseier. En scoring etter 89 minutter sørget imidlertid for at det kun ble 1-1 og et poeng tilbake til sørkysten. Brighton er fortsatt under streken i Championship.