Starter samtaler med Barcelona i morgen

Ian Ayre har gått med på å møte en delegasjon fra Barcelona i London i morgen, for å starte samtaler om en overgang for Luis Suarez.

Det er Liverpool Echo som melder at Liverpool FC vil holde samtaler med Barcelona i morgen, onsdag, etter at den spanske gigantklubben kom med en forespørsel om å få kjøpe Luis Suarez.

Echo forstår det slik at Liverpools daglige leder, Ian Ayre, har gått med på å møte en delegasjon fra Barcelona i London. Dette møtet vil være starten på forhandlingene mellom klubbene om en potensiell overgang for uruguayaneren.

Echo hevder at Ayre også vil benytte anledningen til å intensivere jakten på Barcelona-angriperen Alexis Sanchez. Brendan Rodgers ønsker seg chileneren som er verdsatt til £30M.

Echo skriver at Ayre vil gjøre det helt klart for katalanerne at Liverpool ikke kommer til å la Suarez gå på billigsalg, trass i at han er utestengt fra all fotballaktivitet i fire måneder etter å ha bitt Italia-forsvarer Giorgio Chiellini under VM.

Liverpools eiere skal ha gjort det helt klart at de ikke ønsker å selge Suarez dersom Barcelona ikke innfrir utkjøpsklausulen i kontrakten som spissen undertegnet i desember. Summen skal ifølge Echo ligge et sted mellom £70M og £80M.

Sanchez kan bli en viktig brikke i spillet mellom klubbene, dersom Barcelona lar ham gå motsatt vei. Juventus og Arsenal er også ute etter 25-åringen.