Starter samtaler med Sterling

Liverpool er i ferd med å innlede samtaler med Raheem Sterlings representanter om en ny kontrakt for tenåringen.

Det er The Times-journalist Tony Barrett som melder på Twitter at Liverpool FC har tatt kontakt med Sterling-leiren.

- Liverpool har kontaktet Raheem Sterlings representanter i løpet av de siste to ukene, og samtaler om en ny kontrakt vil begynne snart, melder Barrett.

- Liverpool er forpliktet til å reforhandle Sterlings kontrakt så snart han har spilt 90 kamper for klubben, men klubben har valgt å agere på et tidligere tidspunkt enn opprinnelig planlagt, fortsetter journalisten.

Mirror hevder at Sterling vil skrive under en kontraktsforlengelse som innebærer at han vil tjene rundt £100,000 i uken.

- Jeg er helt sikker på at Sterling skriver under en ny kontrakt. Jeg tror det er det eneste alternativet han har. Agenten hans er en god agent, og han forstår at dette er det perfekte stedet for ham, siteres Brendan Rodgers av tabloidavisen.

- Dette er ingen stor sak hos oss. Ian Ayre har snakket med hans representanter, og han er ganske avslappet. Klubben har kontakt med agenten, så alt er rolig.

- Gutten er utrolig lykkelig her, og han har ikke tanker om noe annet enn å fortsette i Liverpool.

- Han vil fortsette utviklingen, for han skal fortsatt vokse mye, og det beste stedet for ham er å være her. Hans representanter respekterer det, og klubben respekterer det. Så dette vil gå i orden når tiden er inne.

Sterling fikk for en stund siden en ny kontrakt, og er nå på £50,000 i uken, men ifølge Mirror vil dette bli doblet i den nye avtalen, og med diverse prestasjonsrelaterte bonuser kan den faktisk matche Daniel Sturridge sin nye avtale på £150,000.

- Det er et tøft kamp-program for Raheem. Som trener og manager ble jeg beskyldt for å vrake ham mot Aston Villa. Jeg har forsøkt å beskytte gutten, ikke bare fra å bli utbrent, men også fra overskrifter i avisene.

- Folk forsøker å avskrive ham, fordi han er sliten. Han har allerede lagt ned en utrolig innsats i sitt spill. Han har selvsagt øyeblikk er han gir bort ballen, men han står på videre. Han vil ha gode kamper, og han kommer til å ha noen kamper hvor han ikke er fullt så god. Men Raheem vil alltid gi 100%, og gjøre sitt beste.