Sterling fra start mot Ecuador

Roy Hodgson gir Raheem Sterling en sjanse til å vise seg frem når England møter Ecuador i privatlandskamp på onsdag.

The Guardian melder at Sterling vil starte kampen mot Ecuador, noe som kan bli Liverpool-spillerens sjanse til å overbevise Hodgson om at han han fortjener en plass i startoppstillingen når England møter Italia i VM.

Hodgson akter å benytte et helt annet lag mot Ecuador enn i privatlandskampen mot Peru på fredag.

- Raheem er en god spiller, og jeg er sikker på at han blir en veldig viktig spiller for England i fremtiden, men for øyeblikket foretrekker jeg å være forsiktig med disse unge spillerne, sier landslagssjefen.

- Jeg tror det er veldig farlig å bygge laget rundt dem og skryte dem opp i skyene. Det er en rekke andre spillere i vår tropp som må ta hovedansvaret, og så kan vi forhåpentligvis spe på med unge spillere rundt dem, og la de være glasuren på kaka.

- Vår plan på onsdag er å starte med spillere som ikke spilte på fredag. Vi har to kamper igjen før VM. Onsdagens kamp blir min mulighet til å benytte et annet mannskap, slik at vi har sett alle i aksjon før lørdagens kamp. Så får jeg ta en avgjørelse hvem som spiller i den, sier Hodgson.

Dette betyr også at Rickie Lambert vil starte i Englands angresrekke mot Ecuador. Sterling kan bli benyttet på en av flankene, eller bak Lambert.

- Fredagens kamp var bare Raheems tredje landskamp, og det vil være dumt av meg å være bastant på hva som er hans beste posisjon ut fra bare noen få minutter. Jeg er ikke sikker på om jeg ønsker at Raheem skal ha en fast posisjon som jeg mener han er best i. Jeg vil at Raheem skal være i stand til å spille i den posisjonen hvor vi trenger ham.

- Under fredagens kamp mente vi at det var best å først benytte ham bak spissen, like bak Danny Welbeck, hvor vi har sett at han spiller bra. Men vi ønsket å sette inn Ross Barkley senere, så vi flyttet ham ut på siden, og han klarte seg greit der. Vi har enorm konkurranse om plassene i disse posisjonene.