Steven lar seg ikke affisere

Steven Gerrard får med seg hva som synges på stadionene rundt om i Premier League etter fallet mot Chelsea, men lar det ikke gå inn på seg.

Kapteinen bryr seg ikke om sangen om ham som blir sunget på de fleste stadioner i England, etter det uheldige fallet mot Chelsea forrige sesong.

 

- Jeg har fått dritt siden første dag, og grunnen til det er at jeg har vært en brukbar fotballspiller som de har sett på som en trussel mot deres lag. Slik er det - jeg ville vært veldig naiv eller usikker for å synes synd på meg selv, eller sagt det var urettferdig etter det jeg har gjort for England så det var ufortjent.

 

- Liverpool-supportere gir noen motstanderspillere helvete når de kommer til Anfield, men de går for de beste spillerne der ute, så jeg tenker det er det samme når jeg får det.

 

- Om jeg hører det? Så klart jeg hører det. Om jeg blir påvirket? Nei, det motiverer meg for å spille bedre.

 

José Mourinho har nylig vært ute og sagt at det var forventet at Chelsea-spillerne hans skulle være «klovner» den dagen på Anfield da laget hans stakk kjepper i hjulene for Liverpools titteldrøm.

 

- Jeg er en stor fan av han. Jeg forstår og respekterer at han elsker å vinne, og vil gjøre alt for å få seieren. Folk sier at han taktisk utklasset oss, og kanskje gjorde han det i perioder av kampen, men de kom for å ødelegge og bryte opp kampen, og stoppe oss fra å feie over dem. Taktikken hans var å senke tempoet vårt, og stoppe oss fra å komme inn i rytmen, sier Gerrard.

 

- Han hadde sett hva vi kunne gjøre, og satte menn bak ballen. Hans største og mest fysiske lag for å forstyrre oss. Det fungerte for dem, så de fortjener skryt. Det gjorde vondt for meg, og jeg vet det gjorde vondt for supporterne.