Sto over trening grunnet magesyke

Brendan Rodgers avslører at Mario Balotelli ikke trente i dag (torsdag) på grunn av sykdom, men spilleren skal være klar til å få sin hjemmedebut mot Aston Villa.

- Mario har hatt litt magesyke, og vi ønsket ikke at det skulle spre seg i troppen, men han kommer til å være ok til lørdag, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

-  Jeg tror han har følt varmen fra klubben siden han kom hit. Jeg tror han ser frem til å spille på Anfield. Han er ikke den eneste. Det samme gjelder spillere som Lazar Markovic og Adam Lallana, som også kommer til å bli involvert.

Rodgers avviser at Balotelli var involvert i en episode med Wolverhamptons George Saville i en kamp bak lukkede dører på Melwood.

- Det var et nytt eksempel på sirkuset og at folk er ute etter noe. Det var en oppdiktet historie. Fyren gjort ingenting galt.

- Mario og George Saville gikk inn i en takling. De hektet sammen og falt om, men begge kom seg opp. George klødde seg i hodet da han reiste seg opp, og det neste som ble rapportert var at Mario hadde sparket ham i hodet. Det er sludder. Det skjedde ingenting. Mario har vært god som gull etter at han kom hit.