Stolt over å bli PFA Player of the Year

Luis Suarez sier han er stolt over å ha blitt kåret til PFA Player of the Year.

- Etter Chelsea-kampen måtte vi skynde oss til London for å rekke PFA-arrangementet. Jeg var fortsatt i dårlig humør etter kampen. Jeg er sjenert, og måtte gå opp på scenen og holde en liten tale. Jeg er mer komfortabel når folk stiller meg spørsmål, for engelsken min er veldig dårlig. Jeg visste hvilke mennesker jeg skulle takke, og nevnte det, men jeg gjorde talen kort på grunn av engelsken min.

Slik beskriver Suarez det å motta utmerkelsen som «Årets spiller», valgt av spillerne, til det uruguayanske TV-programmet Hola Vecionos.

- Jeg er stolt og føler det er en stor ære å motta PFA-utmerkelsen, spesielt fordi det er mine kamerater på fotballbanen som har stemt på meg. Det er veldig spesielt.

Suarez ble også spurt om bildet han og Philippe Coutinho la ut på Twitter for å støtte Dani Alves.

- Bildet sammen med Coutinho der vi spiser bananer var fordi jeg ikke likte det som skjedde med Alves, så jeg og Phil følte vi måtte gjøre noe.

Programlederen ville også vite om Suarez fortsatt tenkte på tapet for Chelsea.

- Jeg er fortsatt oppbrakt. Det var så frustrerende. Vi kunne ikke finne rom, og vi gjorde en feil. Det var vanskelig å akseptere tapet. Vi visste det ville bli en vanskelig kamp, som ville bli jevn, men det var veldig frustrerende at de halte ut tiden. Jeg var oppbrakt over feilen vi gjorde. Vi ble alle nervøse og mistet kontrollen. Det var umulig å finne rom å løpe i.

- Jeg var som sagt veldig frustrert over at de halte ut tiden. De gjorde det helt fra starten av kampen. Nå håper vi Manchester City skal avgi noen poeng, men i Premier League vet du aldri. Alt er mulig. Nå må vi vinne våre to gjenstående kamper, og det blir ikke lett.

Programlederen ba også Suarez om å unngå skader i de to siste kampene, slik at han kan spille for Uruguay i VM.

- Det er noe jeg har i bakhodet ja. De to gjenstående kampene er veldig viktige. Jeg må gjøre alle fornøyde. Jeg har en jobb å gjøre for min klubb, og jeg forsøker å gjøre mitt beste.

Programlederen ville så vite hvor han skulle ringe etter VM for å få et intervju med Suarez – til England eller Spania?

- Hahaha, jeg er veldig lykkelig her, og min familie er lykkelige her, så du trenger ikke bekymre deg for det. Det vil ikke skje noe med meg. Dersom vi skulle klare å vinne Premier League og ta hjem trofeet, ville det være helt utrolig. En drøm som går i oppfyllelse.