Stor dag for utlånsspillere

Oussama Assaidi scoret da Stoke fikk en storseier mot Fulham, mens Fabio Borini var med på å vinne på Old Trafford og langt på vei sikret Sunderland fornyet kontrakt i Premier League.

Oussama Assaidi spilte en god kamp og gjorde 3-0 for Stoke mot Fulham, da han var med fremme på en kontring og scoret på et innlegg fra høyre. Da var det gått 73 minutter og to minutter senere ble han byttet ut. Sluttresultatet ble 4-1 til hjemmelaget, som sendte Fulham ut av Premier League sammen med Cardiff.

Sunderland tok en sterk 1-0 seier borte mot Manchester United, etter scoring av Sebastian Larsson i 1.omgang. Gjestene hadde i tillegg to skudd i aluminiumen, det siste en suser av Fabio Borini fra 13-14 meter som smalt i tverrliggeren like ved krysset. Borini spilte hele kampen og var med å sørge for at Sunderland nå ligger meget godt an til å sikre seg spill i Premier League også i 2014/15.

Conor Coady spilte hele kampen da Sheffield United vant 2-1 hjemme mot Coventry og endte på 7.plass i League 1.

Jakub Sokolik var på banen i 90 minutter da Southend vant 1-0 mot Burton. De ble dermed nr.5 i League 2, passerte nettopp Burton på tabellen og møter dem igjen i playoff.