Straffebom av Origi

Divock Origi misbrukte straffespark da Lille spilte 1-1 hjemme mot St. Etienne. Flott målgivende pasning av Joao Carlos Teixiera mot Bournemouth. 90 minutter for Andre Wisdom.

Lille tok ledelsen i det 16. minutt. Divock Origi kom frem på høyre og slo ballen inn til Frey som spilte vegg med Marco Lopes, før ballen satt i nettmaskene. Origi kunne blitt den store helten for hjemmelaget. Med drøyt 20 minutter igjen å spille la den utlånte Liverpool-spilleren inn fra venstre. Frey ble felt av keeper, og dommer dømte straffespark. Origi fikk i oppgave å ta straffesparket. Angriperen var litt nonsjalanet i tilløpet, og forsøket ble reddet av Ruffier. St. Etienne kunne fått med seg alle poengene i sluttminuttene, men keeper Enyeama reddet straffespark. Origi var på banen hele kampen.

Joao Carlos Teixeira sto for en flott målgivende pasning til Brightons utligningssmål til 1-1 mot Bournemouth (se video under). Midtbanespilleren spilte igjennom Colunga som dro av keeper og sendte ballen i mål. Bournemouth, som Liverpool møter i 5. runde av Capital One Cup, vant oppgjøret 3-2, og sydkyst-klubben viste god bevegelse og hurtighet i angrep. Teixeira spilte 90 minutter, og pådro seg gult kort da han sto for nærme ballen ved et hjørnespark.

Andre Wisdom var på banen samtlige minutter for West Bromwich i 1-0-seieren borte mot Leicester.

Jordon Ibe ble byttet inn i det 63. minutt i Derbys 1-2-tap for Brentford på Griffin Park.

Oussama Assaidi var ubenyttet reserve da Stoke spilte 2-2 mot West Ham.