Straffebom av Origi

Det var svært lite som gikk Lille og Divock Origi sin vei i den avsluttende gruppespillskampen i Europaligaen i kveld. Iago Aspas på benken gjennom hele kampen for Sevilla.

Den franske klubben gikk på en hjemmesmell mot Wolfsburg, og de havnet dermed helt sist i sin Europaliga-gruppe. Origi og Lille var riktignok gode på Stade Pierre-Mauroy, men Origi, som var livlig og spilte en bra omgang, klarte ikke å score på de tyske gjestene.

I stedet tok de en ufortjent ledelse ved Vieirinha bare noen sekunder før pause. Lille slo aldri tilbake etter sjokket, for Wolfsburg var bedre med i andre omgang. Gjestene gjorde det spennende da de fikk en mann utvist, men Ricardo Rodríguez doblet ledelsen på et frispark etter en drøy time spilt.

Kvarteret før slutt fikk Origi en kjempemulighet til å skyte en dose håp inn i hjemmelaget, men keeper Diego Benaglio reddet forsøket fra straffemerket.

Wolfsburg fortsatte å holde buret rent mens klokka tikket mot full tid. Da det nærmet seg slutten, fikk også tyskerne muligheten fra elleve meter. Rodríguez satte inn sitt andre og Wolfsburgs tredje for kvelden, og sluttresultatet ble 3–0 til bortelaget. Origi spilte hele kampen.

Null minutter for Aspas

Samtidig tok Sevilla imot kroatiske Rijeka, men Liverpool-utlånte Iago Aspas ble sittende på benken gjennom hele oppgjøret. Denis Suárez, som ga vertene ledelsen etter tjue minutter, ble matchvinner på Ramón Sánchez-Pizjuán i kveld.

Spanjolene havnet på andreplass i sin gruppe – med tre seire, to uavgjortkamper og ett tap – bak Feyenoord. Aspas har vært på banen i tre Europaliga-kamper denne sesongen, og står med ett mål.