Sturridge drømmer om legendestatus

Etter ha skrevet under en ny langtidskontrakt i går, drømmer nå Daniel Sturridge om å bli en Liverpool-legende som fansen synger sanger om lenge etter at han har gitt seg med fotballen.

Sturridge signerte en ny femårskontrakt i går, og nå håper 25-åringen at han skal ha suksess med Liverpool i sine beste år som fotballspiller. Drømmen er å bli omtalt i samme åndedrag som Kenny Dalglish, Ian Rush og Robbie Fowler etter endt Liverpool-karriere.

- Alle spillere ønsker anerkjennelse som en av de beste som har spilt for sin klubb. Det kommer til å bli en vanskelig oppgave, for det er så mange som har gjort det bra tidligere, og det kommer til å være mange som gjør det bra for klubben i fremtiden, sier Sturridge til Liverpool Echo.

- Fansen laget sanger som Kenny Dalglish som fortsatt synges den dag i dag. Det samme med Robbie Fowler. Og på bortekamper hører du av og til sanger også om Ian Rush.

- Luis Suarez sin sang ble sunget hele forrige sesong, så forhåpentligvis får jeg en sang selv også en dag. Og ikke bare en sang, men det å gå inn i historien som en av klubbens største spillere hadde vært stort.

- Jeg er bare takknemlig for alt Gud har gitt meg. Jeg er ydmyk, og jeg er takknemlig. Det er en stor, stor dag i livet mitt når jeg nå binder meg til denne klubben og gir den mine beste år som fotballspiller – år som ligger foran meg. Det var en lett avgjørelse.

- Med sjansen som Brendan Rodgers har gitt meg, og alt som har skjedd etter at jeg kom hit, har jeg forbedret meg som fotballspiller og også som menneske, ved å arbeide sammen med ham og ha et godt arbeidsforhold til ham.

- Du kan alltid bli bedre som fotballspiller, og du må være villig til å lære. Jeg er den personen jeg er, og manageren har hjulpet meg til å bli bedre, noe jeg er takknemlig for.