Sturridge forventet å bli klar

Ifølge Liverpool Echo ligger det an til at Daniel Sturridge blir spilleklar av sin hamstringsskade til møtet med Chelsea, og spilleren selv skal også være optimistisk.

En hamstringsskade pådratt seg i kampen mot Manchester City gjorde at Sturridge ikke var med i troppen mot Norwich på søndag. Liverpool Echo skriver imidlertid at spissen forventes å bli spilleklar til møtet med Chelsea på søndag.

Ifølge Daily Mirror skal spilleren selv også ha gitt uttrykk for at han kan bli klar til neste kamp, under presentasjon av en sponsor for Liverpool FC.

Liverpool vil være uten suspenderte Jordan Henderson, mens Victor Moses er utlånt fra Chelsea og ikke kan spille mot de blå i Premier League.

For øvrig spekuleres det mye i hvilket lag som Chelsea vil komme med til Anfield, etter at Jose Mourinho antydet at han ville stille med to forskjellige lag til ligamøtet og returkampen mot Atletico Madrid i Champions League til neste uke. Petr Cech og John Terry ble skadet i Madrid, mens Ramires ventes å måtte sone en suspensjon etter å ha blitt anklaget av FA for et slag i kampen mot Sunderland.