Sturridge gleder seg til VM

Daniel Sturridge håper å ta med seg den gode formen han har vist for klubblaget inn i sommerens VM-sluttspill.

England møter Italia, Costa Rica og Uruguay i gruppespillet i VM, og Sturridge gleder seg allerede nå til disse kampene.

- Jeg er veldig spent. Spillere venter en hel karriere på å få muligheten til å spille i et VM-sluttspill, og jeg er en av spillerne som får oppleve det, uttaler Sturridge til Liverpool Echo.

- Jeg gleder meg til mesterskapet. Jeg gleder meg til treningsleiren akkurat like mye som jeg gleder meg til første kamp.

- Jeg skal nyte alt ved dette, og være som en svamp som tiltrekker seg alle inntrykkene under mesterskapet.

Sturridge er nå på plass i Portugal, der England har startet oppkjøringen til mesterskapet.

- De erfarne spillerne har vært utrolige mot oss yngre spillerne. Vi jobber hardt, og fortsetter å lære som fotballspillere. Det er viktig for meg og de andre spillerne å forstå at dette er en stor begivenhet, og nyte det som skal skje. Jeg føler ikke at det er noen form for press på oss. Det handler om å nyte alt, og spille med et smil om munnen.

- Jeg slår hjul og stiften inni meg, så mye gleder jeg meg til dette, men jeg skal ikke vise det.

- Det er vanskelig å vinne store turneringer. Du må ha litt hell med deg.

- Det er viktig at vi går ut og spiller som vi pleier å spille. Det er det viktigste. Klarer vi det, er jeg sikker på at dette vil gå bra.

- Vi har vår identitet. Det er viktig at vi spiller vår form for fotball, og at vi går ut på banen og setter vårt preg på kampene.