Sturridge reiser ikke til Sveits

Daniel Sturridge er ikke blitt skadefri, og reiser ikke til Sveits med den øvrige Liverpool-troppen foran møtet med Basel.

Daniel Sturridge blir ikke med flyet til Sveits i dag, og spiller ergo ikke Liverpools viktige Champions League-kamp mot Basel på St Jakobs Park i morgen kveld.

Sturridge har ikke spilt for Liverpool siden han skadet låret under trening med England i starten av september.

England-manager Roy Hodgson tar torsdag ut sin tropp til Englands EM-kvalifiseringskamper mot San Marino og Estland, og Hodgsons medisinske stab er i dialog med Liverpool om Sturridge vil spille mot West Bromwich på lørdag, melder Daily Express.

Dersom det er en sjanse for at Sturridge kan spille ligakampen mot Midlands-klubben, kan England-ledelsen bestemme seg for å inkludere Liverpool-spissen i sine planer, melder tabloidavisen. Dersom England tar med Sturridge i sin tropp til disse kampene, vil det utvilsomt bidra til ytterligere gnisninger mellom landslagsledelsen og Liverpool-ledelsen. Rodgers var som kjent ikke spesielt fornøyd med at Hodgson beordret Sturridge til å trene den dagen han ble skadet, etter at spissen på forhånd hadde uttrykt bekymring for sin helsetilstand. 

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.