Suarez ble månedens LFC-spiller

Luis Suarez har blitt kåret til Standard Chartered Player of the Month for desember i en avstemning på Liverpoolfc.com.

Luis Suarez ble i går kåret til månedens spiller i Premier League. Spissen gikk også til topps i kåringen av månedens beste Liverpool-spiller. Uruguayaneren får prisen for tredje måned på rad.

- Det er en god periode for meg. Det er også en god periode for klubben, uttalte Luis Suarez til Liverpoolfc.com ved prisoverrekkelsen.

- Hvis vi kan fortsette på dette nivået, kan vi klare alt. Vi kan komme til Champions League. Vi har en liten mulighet til å vinne tittelen. Vi vet at Premier League er meget vanskelig.

- Alle øyeblikk er forskjellige, men da jeg kom hit for min debut, min første kamp, kan jeg ikke glemme. Det er utrolig når jeg spiller på Anfield. Når jeg har hatt vanskelige stunder i livet, har supporterne hjulpet meg, og det er viktig for meg.

- Da jeg var barn, håpet jeg at jeg skulle spille for Liverpool og et stort lag. Nå er jeg her. Jeg er så lykkelig. Jeg forsøker ikke å forandre meg. Hvis jeg fortsetter å være samme person, kan jeg prøve å beholde roen. I garderoben er jeg samme person som alle andre. Jeg er ikke annerledes.