Suksess for Juniorturen

Uforglemmelig dag på Anfield sammen med 26 barn og 23 voksne på Supporterklubbens juniortur. Dette var vår tredje rene juniortur og det ble litt av en dag med omvisning, lunsj med selveste Robbie Fowler- som fortalte litt fra sitt liv som LFC-spiller og svarte på spørsmål fra barna - og så tegnekonkurranse der tre av barna ble trukket ut som vinnere – og skal ta delta på straffesparkkonkurranse i pausen i morgen.

Disse tre (under): Kasper, Sondre og Elise skal få gjøre noe få barn har gjort: De skal få skyte straffesparkkonkurranse mot det legendariske Kop-målet i pausen mot Swansea i morgen! Vinneren får en drakt signert av hele LFC-laget.



Opplegget er sydd sammen med god hjelp Liverpool FC, som virkelig liker vår satsning på barn med egen juniorklubb og juniorturer, samt ikke minst samarbeidspartner Ving og Thomas Cook.
Vi tipper det blir tre spente unger med sommerfugler i magen som skal utpå banen med 45000 + som tilskuere når de representerer juniorklubben vår.

Vinnertegningene til Kasper, Sondre og Elise ble plukket ut av selveste Robbie Fowler, som også ble med på lunsjen etter at barna først hadde en fin omvisning på Anfield. Stor stas for små og store!

Juniorturene går hver sesong i høstferien og vinterferien. Mer info om Juniorklubben vår finner du her.

Robbie Fowler med to av vinnertegningene.

Ballen som guttene holder er meget spesiell og skal brukes i morgen. Den er signert klubbens største gjenlevende legender til minne om Jonas Dønnum Veum, som døde av kreft.
Vinneren av straffesparkkonkurransen sparke ballen i Kop-målet for å minnes Jonas i morgen.

Supporterklubben er utrolig imponert over kampviljen, styrken og motet familien har vist og fortsetter å vise gjennom Jonas sitt minnefond. Det er kort og godt sterkt og inspirerende. Familien opplevde å få så mye støtte og ønsker altså nå å gi noe tilbake ved å hjelpe andre barn med kreft.

Hvis du ønsker å bidra til Jonas' minnefond og hjelpe andre kreftrammede barn i Norge så kan du sette inn penger på: 1206.68.77246.
Supporterklubben har støttet minnefondet med kr 10.000,-

YNWA - Jonas!