Sulten på mål og trofeer

Daniel Sturridge er ute etter å finne veien til nettmaskene straks han returnerer fra leggskade. Håper å vinne trofé med Liverpool denne sesongen.

- Når jeg kommer tilbake vil jeg være ute etter å score mål og hjelpe laget til å vinne kamper og medaljer, uttaler Sturridge til talkSPORT.

- Jeg vet hva som kan forventes av meg og hva som forventes når jeg har på meg Liverpool-drakta. Jeg må legge ned mer enn 100 prosent for drakta. Supporterne fortjener suksess igjen. Det vil skje en forandring.

- Manageren er meget klar på hvordan han ønsker at vi skal spille. Hans metoder vil alltid gi suksess. Vi var meget nær forrige sesong. Denne sesongen skal vi forsøke å gi vårt beste for å komme til Champions League og så ta det derfra.

- Vi forsøker å oppnå noe denne sesongen i form av trofeer. Det handler om å være en vinner. Jeg elsker å ha den følelsen. Jeg har signert ny kontrakt, mens mange andre spillere kommer til å være lenge i klubben. Jeg ser frem til en fremtid med Liverpool.

Daniel Sturrdige har ikke spilt for Liverpool siden 31. august.
- Jeg savner det å spille. Jeg ønsker å være der ute. Jeg elsker å spille fotball. Det vanskeligste er å ikke være i stand til å hjelpe. Jeg presser meg selv hver dag på trening for å sørge for at jeg er forberedt og ikke vil få et tilbakeslag når jeg kommer tilbake.