Sunderland håper fortsatt på Borini

Gus Poyet er fortsatt optimistisk på at han vil få Fabio Borini til Stadium of Light. Klubbene ble enig om en pris på £14 millioner forrige uke.

I helgen ble det bekreftet at Liverpool hadde akseptert Sunderlands bud på £14 millioner for Fabio Borini. Italieneren er med de helrøde på USA-turné, og agent Marco de Marchi uttalte på mandag at angriperen ønsket å bli i LFC.

 

Gus Poyet var avslappet da han ble spurt om situasjonen etter at laget hans hadde slått Carlisle United 1-0 i en treningskamp på Brunton Park i går kveld.

 

- Jeg kan forsikre om at det ikke er noen skuffelse fra min side for at det ikke har skjedd enda. Det er normalt, og med all respekt for media, så vet de ikke alt som foregår, sier Poyet til Sunderland Echo.

 

- Det er ikke for meg til å forklare, men det er ikke bare et spørsmål om Fabio ønsker å komme eller ikke. Det er mange, mange andre ting, og dessverre kan jeg ikke kommentere det. Vi er involvert i forhandlinger, og du vet aldri hvor lang tid det vil ta.

 

- Det er ingenting nytt å rapportere slik situasjonen er, men vi håper fortsatt at vi vil få fullført overgangen. 

 

- Det er opp til Fabio. Vi har vært tydelige, og alt er bra. Det er ingen tvil om hans tilknytning til vår klubb, og jeg og han kommer godt overens, så det er ingen grunn til at det ikke skal skje.

 

- Jeg skulle gjerne visst hvor lang tid det vil ta å få alt i orden, men alt jeg kan fortelle er at ting forandrer seg hver dag. Vi har overgangsmål vi ser på, og har alternativer - men vi har en enighet med Liverpool og vil gjøre alt vi kan for å få Fabio til klubben først. 

 

- Han er en spiller alle ønsker å se her, men vårt arbeid på overgangsfronten denne sommeren handler ikke om én spiller. Det handler om troppen, og det er også andre tilfeller vi må finne ut av.