Supportercupen Junior

Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) inviterer for første gang alle sine medlemsklubber til en juniorturnering for supportere i 2014.

Denne turneringen vil gjelde for aldersgruppen 10-13 år.

- Vi ønsker med dette å skape en turnering for barn, slik at de skal ha en arena hvor de også kan få spille sammen med medsupportere og med sitt favorittklubbemblem på brystet, sier Trond Fuhre i Supporterunionen.

Kampene spilles Hundsund grendesenter på Snarøya i Bærum kommune lørdag 31.mai 2014. Anlegget er hjemmebanen til Snarøya Sportsklubb. Kampene spilles i fotballbingen på anlegget.

Alle supporterklubber tilsluttet SBF har mulighet til å melde på lag. Antall plasser totalt vil være begrenset til 10 lag. Hvert lag vil bestå av 4 utespillere og 1 keeper - totalt 5 spillere på banen.

SBF ønsker at så mange supporterklubber som mulig deltar på arrangementet. Alle deltakere vil bli premiert.

- SBF ønsker sterkt å kunne arrangere en juniorturnering under Supportercupen. En positiv utvikling av cupen og ikke minst er det viktig for rekrutteringen av nye deltagere i fremtiden. Supportercupen skal være et sted man kan ta med hele familien og ha en superdag sammen med et fargerikt fellesskap, sier Fuhre.

- Vi har per dags dato tre påmeldte lag. Exeter stiller selv om de ikke skal være med i hovedturneringen og West Ham stiller med to lag. Vi vet det er flere supporterklubber som jobber med å stille lag, så vi håper alle sammen gjør et skippertak for å bli med på dette. Vi utsetter fristen for påmelding av lag til søndag 4. mai, avslutter Fuhre.

Er du i alderen 10-13 år og ønsker å spille for Liverpool under Supportercupen Junior ber du dine foreldre/foresatte ta kontakt med Thomas Bergheim på mail: [email protected]