Suso i kontraktsamtaler

Suso sin kontrakt går ut etter denne sesongen. Liverpool er nå klar til å tilby spanjolen en ny avtale, og samtalene er i gang. Mindre kneskade for Flanagan.

Liverpool Echo skriver at Liverpool allerede har startet samtalene med Suso om en ny avtale. Forrige sesong var Suso utlånt til Almeria, men er nå inne i sitt siste år på sin nåværende avtale.

 

- Vi snakker allerede med klubben. Forhåpentligvis vil jeg signere en ny kontrakt, for jeg ønsker å bli, siteres Suso av lokalavisen.

 

- Jeg ønsket å bli lånt ut, fordi jeg følte at jeg var i en alder der jeg måtte spille hver uke, og føle meg viktig for klubben. Jeg spilte omtrent hver kamp, og hjalp Almeria med å berge plassen. Jeg var heldig nok til å spille mot Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, men det viktigste var at jeg lærte mye og ble en bedre spiller.

 

- Det var viktig, og nå er jeg tilbake og kjemper om plassene med de beste spillerne i Premier League. Det er en god utfordring for meg å kunne vise at jeg kan være her og spille for dette laget.

 

- Jeg føler meg nok mest komfortabel i en sentral rolle bak spissen, men jeg kan også spille til høyre. Jeg ønsker bare å spille.

 

Han har studert sin lagkamerat Coutinho.

 

- Coutinho er en spansk spillertype. Han minner meg om spanske spillere med kvalitetene han har. Han er så god med ballen, og har raske bein. Det er utrolig for meg å kunne se ham på trening hver dag, og se hvordan han gjør ting. Kanskje vi har likheter med ballen, men jeg vet at jeg kan lære av ham.

 

Suso var ikke involvert mot Olympiakos i Chicago, men håper på spilletid mot Manchester City i New York natt til torsdag.

 

- Turnéen er en veldig god erfaring. Hver gang du kommer på disse turene, og ser alle menneskene på stadionene som ser oss på trening hver dag, forstår du hvilken stor klubb Liverpool er. Vi kommer i bedre form, og spiller i tøffe kamper.

 

Jon Flanagan mistet kampen mot Olympiakos på grunn av en mindre kneskade. Scouseren vil undersøkes nærmere før kampen mot Manchester City, skriver Liverpool Echo.